Til Egypten med Anni og Jens - torsdag den 15. - torsdag den 22. februar 2001

Tilbage

Så blev det Afrikas tur til at få besøg af os - og hvorfor nu det?

Jo mine forældre har en tradition med at tage et barnebarn med på rejse, når børnene er fyldt 10 år og turen er efterhånden kommet til vores unger. Vibe var med på Rhodos sidste efterår (det er der desværre ikke kommet nogen dagbog ud af) og nu var det så Lasses tur. Mine forældre ringede i juni måned sidste år og spurgte, om de måtte tage Lasse med til Egypten her i vinterferien. Mit svar kom næsten uden vaklen: "På en betingelse - at vi andre må komme med! Det lyder alt for spændende til, at vi skal efterlades herhjemme". Vi andre måtte gerne komme med og finansministeren (Marie)  regnede sig hurtigt frem til, at det hang sammen, så...

Rejsefeber viser sig som regel 1-2 dage før afgangen. Men her er Marie en undtagelse! Hun starter gerne et par uger før og hendes rejsefeber er meget alvorlige! Jeg kan huske tilbage til vores tur til Færøerne, hvor vi måtte have hende på sygehuset før afgangen og denne gang var den også helt gal!

Ca. 14 dage før rejsen begyndte hun at klage over dårlig ryg - typisk hende, der aldrig har haft vrøvl med ryggen! Efter en kort tur på sygehuset, blev hun kørt hjem i sin seng af et par Falck-folk og dér skulle hun så ligge indtil det gik over igen. Men det er ikke Maries ånd at ligge i en seng og dase alt for længe, så efter et par dage var hun på benene og ved hjælp af et par krykker, som Henry fra Bankdata velvilligt havde sponsoreret, tog hun på arbejde - under mine ihærdige protester - som selvfølgelig blev overhørt totalt!

Resultatet udeblev da heller ikke (hvad sagde jeg?). I weekenden inden ferien skulle starte var den helt gal igen og mandag måtte hun til lægen. Han kunne konstatere en så alvorlig gang rejsefeber (dårlig ryg), at vi godt kunne slå vores forestående rejse ud af hovedet. Så faldt humørbarometret helt i bund! Lyspunktet var dog, at han sendte Marie til en kiropraktor, der vred hende godt i 3 dage - samtidig med at hun kom under veninden Ullas kyndige massage-behandling i 3 dage. Så var hun så klar, at vi kunne have hende med!

Og hvordan gik turen så, ja det kan du læse om, ved at klikke på billederne for de enkelte dage herunder! Lad det være sagt med det samme. Dagbogen er min egen beskrivelse af turen, så du finder måske ikke alt lige interessant, men står du for at skulle til Hurghada i nærmeste fremtid, så kan du finde mange relevante oplysninger i dagbogen!torsdag den 15. februar 2001
Rejsen til Hurghada

 

fredag den 16. februar 2001
Byrundtur i Hurghada

 

lørdag den 17. februar 2001
Ved stranden

 

søndag den 18. februar 2001
Jeep safari

 

mandag den 19. februar 2001
De store fisk

 

tirsdag den 20. februar 2001
Hotellet by night

 

onsdag den 21. februar 2001
Hotellet by daylight

 

torsdag den 12. februar 2001
Farvel til Hurghada