Alex i Skotland - tirsdag den 17. - fredag den 20. april 2001

Tilbage


I april 2001 var jeg igen inviteret til Skotland, for at besøge NCR’s hovedafdeling i Dundee. Min kollega Sonny Boy og jeg tog afsted dagen før, for at aflægge Edinburghs nærmeste distillery, Glenkinchie, et besøg. Jeg havde planlagt turen ud til distilleriet minutiøst. Troede jeg. Vi tog en lokal bus fra Edinburghs centrum og ud til den lille by Pencaitland, der ligger nærmest distilleriet. Resten af turen måtte vi tage på gåben. Og der var alligevel et stykke. Men vi fandt frem til Glenkinchie og fik en fin rundvisning. Så var vores Skotlandstur ligesom i gang.

På dag 2 stødte de andre til. Der var repræsentanter fra de øvrige datacentraler og et par medarbejdere fra NCR, bl.a. Dorthe, der var vores kontaktperson.

NCR havde planlagt en tur ud til Knockhill Racing Circuit, hvor vi alle skulle køre en tur på nogle quadbikes. Da jeg ikke havde kørekort og heller ikke havde lyst til at ræse rundt på disse 4 hjulede cykler, fik jeg i stedet en tur rundt på racerbanen med en professionel kører i en ”hurtiggående” bil. Det gik over stok og sten – og de andre blev slemt misundelige.

På dag 3 var vi alle inviteret til Dundee, for at se NCR’s udviklingscenter og vi var bl.a. på besøg i deres mest hemmelige gemakker, hvor vi først måtte underskrive en erklæring på, at vi ikke ville røbe noget om de tiltag, som NCR arbejde med.

Efter en interessant rundvisning, bød NCR på frokost på Mansion House, et fantastisk dejligt sted, ejet af et par unge mennesker. Mens vi blev budt på en drink, præsenterede husets herre først forretten – et lækkert stykke laks. Derefter bar han et nyt fad ind med hovedretten: fornem oksekød (Angus steak) med hummer ovenpå. Det hele smagte fantastisk.

Om aftenen hyggede vi os gevaldigt i hele selskabet på NCR’s regning.


tirsdag den 17. april 2001
Besøg på Glenkinchie distilleriet

 

onsdag den 18. april 2001
Quadbike på Knockhill

 

torsdag den 19. april 2001
Dundee og frokost på Mansion House

 

fredag den 20. april 2001
Hjemad igen