Brians 40 års fødselsdag i Egypten - torsdag den 24. april - torsdag den 1. maj 2003

Tilbage

Alex's lillebror Brian fyldte 40 og han ville gerne til Egypten for at dykke/snorkle. Oprindelig skulle Brians forældre med på turen til Hurghada og oprindelig havde Anni og Jens været med os i Egypten i 2001 - og da vi forlod hotellet dengang, lød dommen jo, at det var et lækkert hotel men det lå et forkert sted, så der kom vi ikke igen.

Men vi tog alle fejl...

Anni og Jens ønskede nemlig at invitere alle deres børn og svigerbørn med på turen - uden at Brian fik nys om det. Det lykkedes at få billetter hos Spies Rejser til alle. Men så mente den amerikanske præsident Bush, at Saddam Hussein skulle væk og det skabte lidt uro i det hele. Der blev ikke solgt så mange rejser til Egypten og Spies besluttede derfor at lukke destinationen og aflyse vores rejse. Brian gik selvfølgelig på jagt igen efter andre selskaber, der ville flyve til samme destination/hotel. Og sandelig om det ikke lykkedes ham at finde lige det antal pladser, som han skulle bruge. Han vidste bare ikke, at vi også skulle med, så der var desværre ikke andet at gøre end at afsløre hemmeligheden.

Enden på det hele blev, at vi i stedet kom med Falk Lauritsen - som vi også rejste med i 2001, så ringen var sluttet...

Jeg har ikke skrevet en forkromet dagbog denne gang men billeder er der masser af. Klik på de enkelte dage og se billederne. Jeg vil især fremhæve de fantastiske undervandsbilleder, som Brian har taget ved Coral Beach, hvor vi næsten tilbragte mest tid.

Jeg vil gerne sige, at vi tager vores ord i os igen - med at vi aldrig tager til Egypten mere. Det er fortsat et meget venligt folkefærd. Gran Resort er fortsat et fantastisk hotel - selv om det måske er blevet lidt mere slidt på de blot 2 år, der er gået siden sidst - og Egypten er virkelig et sted at besøge, hvis du har lyst til at snorkle og dykke.

Apropos det sidste, så er rådene her: Tag ikke med den gule ubåd eller Aquascope. Du kommer ikke tæt nok på koraller og fisk til at du kan nyde de flotte farver. Har du ikke mod på at dykke, så prøv at besøge Coral Beach. Det koster ikke mange penge at hyre en taxa derud og prisen for at bruge stranden som gæst inkluderer et måltid mad, så det er meget billigt. Ved Coral Beach kan du gå direkte fra stranden og ud og kigge på koraller og fisk. Har du mod på at snorkle lidt, er det også et rigtig godt udgangspunkt. Bare se de billeder, som Brian har taget. Og ja, hvis du er til dykning, er Egypten vel stadig et af de bedste steder...

Erritsø 3. juni 2003

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!torsdag den 24. april 2003
Egypten

 

fredag den 25. april 2003
Egypten

 

lørdag den 26. april 2003
Egypten

 

søndag den 27. april 2003
Egypten

 

mandag den 28. april 2003
Egypten

 

tirsdag den 29. april 2003
Egypten

 

onsdag den 30. april 2003
Egypten

 

torsdag den 1. maj 2003
Egypten