England - onsdag den 13. - onsdag den 20. oktober 2010

Prolog

Tilbage

Beslutningen om at tage endnu en tur til Lake District i England blev taget på et splitsekund på parkeringspladsen mellem Bankdata og Brugsen. Jeg mødte Jørn der og under vores snak nævnte han, at hvis han havde haft muligheden, så ville han bestemt tage med Jan til Lake District i efterårsferien. Jeg havde haft en del ekstraarbejde siden 1. september, så jeg trængte til et lille pusterum og Jørn havde lige anbefalet mig dette pusterum. Marie bakkede op om ideen og næste morgen var flybilletterne bestilt. Mere skulle der ikke til, for at være med. Jan var på research tur. Han overvejer at starte et lille hobby-rejsebureau, hvor han viser gæsterne rundt i Lake District, så han har jo styr på alt det, der skal ske derovre. Min opgave er så, at reviewe turene og kommentere på tingene.

Jørn og Jan har været i Lake District en del gange, så Jan har helt sikkert gode forudsætninger for, at kunne vise rundt i området. Jeg var selv med Jan og Jørn på 2 ugers vandring i 2009 og det er et meget flot område. I 2009 gik vi fra sted til sted og overnattede et nyt sted næsten hver nat. Det betød også, at vi havde vores oppakning med og det var lidt hårdt, at slæbe rundt med 15 kg. på ryggen hele tiden. Denne tur var planlagt anderledes, idet vi skulle bo samme sted hele tiden. Så skulle vi enten gå ud fra det sted og tage bussen hjem - eller omvendt tage bussen ud og gå hjem. Så kunne vi nøjes med at have en dagsrygsæk med. Det så jeg frem til!

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!onsdag den 13. oktober 2010
Indlogering på Linnet Hill

 

torsdag den 14. oktober 2010
Katwick - Cat Bells - Grange - Castle Crag - Rosthwaite

 

fredag den 15. oktober 2010
Butterere - Newlands - Portingscale - Keswick

 

lørdag den 16. oktober 2010
Bjerget Skiddaw

 

søndag den 17. oktober 2010
Rosthwaite - Stonethwaite - Lining Crag - Helm Crag - Grasmere

 

mandag den 18. oktober 2010
Keswick - Rosthwaite ad alternativ rute

 

tirsdag den 19. oktober 2010
Edinburgh

 

onsdag den 20. oktober 2010
Edinburgh - og hjem igen...