Grønland - tirsdag den 1. - mandag den 7. marts 2011

Prolog

Tilbage

Hvad får mig til at drage mod nord til mere kulde og mørke? Dybest set er jeg til varme og sol, så tanken om, at skulle op til flere frostgrader, end vi kan præstere i Danmark lige nu.

Marie har lokket mig til Gr?nland. Hun var jo deroppe sidste år og hun mente, at jeg ikke kan trække mig tilbage fra et aktivt rejseliv, uden at have besøgt Grønland. Så da fotobladet Digital Foto arrangerede en tur til Grønland med indlagt fotosafari, så var jeg let at overtale.

Vi skulle være i lufthavnen kl. 7, så vi var nødt til at tage en overnatning i København - på vandrehjemmet på Amager. Det var faktisk en dårlig investering, for godt nok koster en overnatning for 2 kun godt 500 kr. Men så kommer der lige udgifter til vandrehjemskort, sengelinned og håndklæder. Derudover skal vi bruge penge til transport, uanset hvor vi skal hen, for der findes meget lidt spisesteder omkring vandrehjemmet.

Aftensmaden mandag blev indtaget på restaurant Asador på Christianshavn. En argentinsk restaurant med super god mad. Ikke billigt men det var supergodt. Pris for 2 alt inkl. ca. 1200 kr. Metroen frem og tilbage til vandrehjemmet fungerer upåklageligt (selv om vandrehjemmet ligger ca. 700 meter fra Metroen).

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!tirsdag den 1. marts 2011
Havnen i Sønder Strømfjord - og nordlys om aftenen

 

onsdag den 2. marts 2011
Moskusokse safari og Watson River

 

torsdag den 3. marts 2011
Hundeslædetur

 

fredag den 4. marts 2011
Overnatning på indlandsisen

 

lørdag den 5. marts 2011
Russell gletsjeren

 

søndag den 6. marts 2011
Russell gletsjeren fra en anden side

 

mandag den 7. marts 2011
Hjemad igen