Pavillon i haven - søndag den 07. oktober 2012


Tilbage

Vi har været så heldige, at få et arveforskud fra Maries mor og Marie besluttede derfor, at nogle af pengene skulle øremærkes til en havepavillon. Jeg forsøgte at overbevise hende om, at jeg allerede havde brugt pengene 2 gange, men den bed hun ikke på.

Så jeg måtte igang med at bygge sådan et "skur". Vi besøgte Byggecentrum i Middelfart og faldt for en pavillon fra Ahlnor i Christiansfeld. Et besøg på fabrikken overbeviste os om modellen og den blev leveret et par uger senere - af de søde ejere af fabrikken.

Så var det bare at komme igang. Vejrguderne var ikke med os, så det meste af arbejdet foregik mellem regnbyger. Der blev gravet jord væk, kørt stabilgrus og rødt sand på, lagt fliser i en cirkel og fyldt op med grus og sand. Pavillonens bund blev foret med tagpap og fiberdug - og isoleret med mineraluld.

Så ventede vi ca. 14 dage på, at vejret skulle arte sig nogenlunde. Denne weekend startede vi tidligt lørdag og vi fik hurtigt sideelementerne sat op, før regnen satte ind. Lørdag eftermiddag fik vi tagspærrene op.

Søndag morgen fik vi taget lagt på inden morgenmaden og efter middag blev de sidste småting sat op og huset var helt færdigt på Lasses 19 års fødselsdag.

1
2
3
4
5