Weekendtur med Jørn og Jan fra Ry til Silkeborg og tilbage igen - fredag den 26. - søndag den 28. april 2013


Tilbage

I bededagsferien var der afgang på den årlige vandretur med Jan og Jørn. Denne gang lidt speciel, for det nærmede sig de 2 herrers sidste træning, inden de i sommerferien skal gå den næsten 2.000 km. lange tur fra Sydengland til Nordskotland.

Vejret var super. Fredag blev en lang dag, hvor vi endte på en teltplads i udkanten af Sejs. Vi var ikke de første på pladsen men andre gæster forbarmede sig over os og lod os få en af shelterne. Det var den, der lå tættest på vores bål, så alt vores bagage og tøj fik en omgang røg, der sagde spar 2.

Jeg brillierede med at servere gode bøffer med chimmichurri marinade. Det var alt for godt kød, til at tilberede over et bål, der havde svært ved at holde varmen!

Lørdag gik vi til Silkeborg og nåede ikke langt ud af byen igen, før vi spontant slog os ned ved et shelter i Østerskov - stort set lige over for Sejs. Her var vejret super og selv om vi ikke havde medbragt vand til, at skulle overnatte, regnede vi os hurtigt frem til, at det godt kunne gå an. Vi måtte dele det vand, der var tilbage, når vi havde tilberedt årets tursuppe!

Søndag fortsatte vi forbi Himmelbjerget og tilbage til Ry.

Jørn og jeg var rigtig luksuriøse, for Marie bragte og hentede os i Ry. Det var ikke så ringe, at der holdt en taxa og ventede, efter 3 hårde dage i vildmarken :D)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20