Maries 50 års fødselsdag - fredag den 14. - lørdag den 22. november 2014


Tilbage

Så blev det Maries tur til at runde et skarpt hjørne. Vi har jo ikke tradition for, at vi holder en traditionel fest med masser af gæster og 3 retters menu. Maries planlægning viste ikke tegn på, at det skulle være anderledes denne gang.

Som sædvanlig var forberedelserne startet i god tid og Marie lejede et luksussommerhus ved Skåstrup Strand, hvor hun ville invitere forskellige gæster hver dag. Grundtanken var, at så var der bedre tid til at få snakket med den enkelte. Den første weekend var udråbt som familieweekend. Gennem hele ugen dukkede venner og bekendte op som perler på en snor og vi sluttede fredag med en flok af vores fælles venner fra Bankdata.

Jeg tænkte ikke nærmere over, at det nok ville betyde en del forberedelser i køkkenet undervejs. Det gik først op for mig et par uger før det hele gik løs. Marie havde en plan om, at jeg skulle stå op og lave morgenmad til de gæster, der overnattede. Så snart de var "sparket ud", gik vi i gang med at forberede maden til næste hold. Det kan godt lyde lidt hårdt men det viste sig nu at være meget overkommeligt. Især fordi Marie havde forberedt det hele meget fint.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19