Belgien - onsdag den 9. - søndag den 13. maj 2018

Tilbage

Det er ikke så længe siden jeg sidst var i Belgien sammen med Lasse, men en god gerning kan jo ikke gøres for tit.

Denne gang trækker den årlige tur med Ølentusiasterne og destinationen hedder Leuven i det østlige Belgien. Og denne gang har Marie fået lov til at komme med :)

Onsdag den 9. maj 2018 – Vi når da til Hamburg

De andre på kontoret kigger misundeligt efter mig, da jeg pakker sammen kl. 13:30 og drøner ud af døren.

Selv min kollega Lotte, der har proklameret, at hun ville gå til middag i dag, sidder stadig på sin pind.

Marie dukker op ved godt 2-tiden og bilen pakkes og tankes med vand, så vi er klar til afgang ved godt 3 tiden. Vi forlader vores hus i høj sol og med en temperatur på midt i 20’erne. Rigtig sommerlunt.

Marie har lagt flere stop ind, før vi forlader Danmark. Først har hun lige nogle blomsterkrukker, der skal afleveres i Bramdrupdam, så har hun bestilt kaffe ved svigermor i Vojens. Og da vi forlader hende, har Marie bestemt, at vi skal besøge hendes bror på en campingplads ved Kolund.

Jeg frygter så småt, at vi kommer til at overnatte i det nordligste tyskland. Med det tempo, kan vi sagtens bruge flere dage på, at komme til Belgien. Men da vi har spist aftensmad på campingpladsen i Kolund, slipper Maries svinkeærinder også op og det går sydover.

Vi når forbi Hamburg ud på aftenen. Der er stadig over 20 grader, da vi begynder at stile efter en overnatningsplads. Vores camper-app viser os til byen Sittensen nogle få km. Fra A1. Der er 4 camper pladser, fortæller appen os. Da vi når frem, holder der nærmere 40 campere på pladsen, der er fyldt helt op. Vi kan godt mærke, at camper sæsonen er godt i gang. Appen er næsten ikke værd at bruge, for der er mange, der får samme ide om parkering. Vi parkerer i stedet på en lille plads tæt på. Det er godt nok tæt på beboelse, men det er mørkt og vi lister stille ind i et hjørne af den tomme parkeringsplads. Her kan vi ikke genere nogen. Vi lukker og slukker - og kravler hurtigt i seng.

Læs mere om de øvrige dage, ved at klikke på billederne herunder. God fornøjelse!torsdag den 10. maj 2018
Over Holland til Belgien, Westmalle og Mechelen

 

fredag den 11. maj 2018
Leuven dag 1

 

lørdag den 12. maj 2018
Leuven dag 2

 

søndag den 13. maj 2018
Retur mod Danmark med stop i Bremen