Italien - tirsdag den 26. marts 2019

Tonnarella

Forrige dag Oversigt Næste dag

For en gang skyld stod solen op i en vinkel, så jeg kunne se den fra min plads i sengen. Et lag skyer tæt på horisonten skyggede for de første stråler, så vi tog lige et kvarter mere under dynen. Så stod jeg op, lavede kaffe og fik skrevet dagbog. Vi holdt helt tæt på vandkanten men kunne næsten ikke høre bølgerne. Der var meget stille. Så snart solen fik lidt magt, lukkede jeg sidedøren op, så vi kunne få lidt frisk luft ind i camperen.

Dagen endte med at blive den mest inaktive på hele turen. Vi havde betalt for 2 overnatninger og var besluttet på bare at nyde solen her ved vandet. Vi kunne sidde udenfor og spise morgenmad i helt vindstille vejr. Det er meget sjældent, at man kan det ved vandet.

Resten af formiddagen og hen på eftermiddagen slikkede vi sol og læste bøger og blade. Et rigtigt daseliv. Ved kaffetid dukkede campingfatter op på pladsen og vi kunne få adgang til en vaskemaskine, så vi kunne få en omgang vask over.

Afslapning i Tonnarella

Vejrguderne havde bebudet overskyet fra frokost i dag og regn fra omkring kl. 4, men de første skyer dukkede først op ved 4-5 tiden.

Da vasketøjet var hængt op, gik vi en tur ind til Tonnarella, for at proviantere lidt. Vi havde besluttet, at grillen skulle i brug i dag, så vi gik ind til en slagter og bestilte et par gode bøffer. 11 euro for et par pænt store steaks var ikke dyrt. Så gik vi på jagt efter et supermarked, hvor vi kunne købe kartofler og andet tilbehør. Det gik stærkt med at komme hjemad igen, for mørkere skyer drev ind over himlen og regnen kunne komme når som helst.

Det var ved at være skumring, før grillen var godt i gang og kartoflerne kunne komme på. Marie kastede sig ud i et projekt sovs og det lykkedes til fulde. Hun fik lavet en overdådig lækker sovs til bøfferne. Og kødet var rigtig fint mørt.

Tidligere på turen havde vi købt en Amarone vin fra 1997 til 33 euro. Vi var meget usikre på, om den var blevet alt for gammel og besluttede derfor, at den skulle lade livet. Proppen var helt mør og vi måtte hælde vinen om, for at blive fri for prop. Og vinen var blevet for gammelt, men kunne bestemt stadig drikkes, så de dyre dråber skulle ikke smides ud :)

Efter aftensmaden så vi Flashdanse filmen, så Marie kunne være lidt forberedt, til hun skal i teatret og se en musical version af filmen sammen med Vibe. Klokken var tæt på midnat, før vi kravlede til køjs efter en meget afslappende dag, der sluttede med et kulinarisk brag og en god film.


Forrige dag Oversigt Næste dag