Marie og Alex på weekendtur til København og Køge - søndag den 25. - mandag den 26. okt. 2020

Tilbage

Marie ville gerne se en udstilling i Rundetårn i København, så vi tog autocamperen og drog afsted en søndag morgen. I København kørte vi ud på Amager og endte på en parkeringsplads på Holmen. Jeg studsede lidt over, at vi holdt helt alene på pladsen. Men vi dampede af og tog en havnebåd fra Operaen og over til Nyhavn, hvorfra vi gik op til Rundetårn. Udstillingen var forholdsvis hurtigt trevlet igennem og vi gik lidt rundt og kiggede på byen, før vi tog tilbage til Refshalvøen. Street Food var stort set lukket ned, men vi fandt et par steder, hvor vi kunne købe lidt mad.
Tilbage ved bilen, kunne vi konstatere, at den var låst inde. Vi var parkeret på militært område. Vi måtte pænt bede om forladelse og se ud, som om vi havde begået en kæmpe forbrydelse, da vi mere eller mindre brødbetynget stod ret over for en ung militærperson. Han forbarmede sig over os og lod os komme ud igen. Vi skyndte os at forlade København, hvor det var blevet mørkt. Kursen blev sat mod Køge, hvor vi fandt en stor parkeringsplads tæt på centrum. Det skulle vise sig at være et ret støjende sted ved byens store varmeværk.
Mandagen gik med en tur op i Køge by, der var meget hyggelig. Vi fik også besøgt de 2 udskænkningssteder, vi havde planlagt, før kursen blev sat mod Fredericia.

Udstilling i Rundetårn (25. okt. 2020)

Tilbage