Alex en uge i Grasmere (Lake District) - søndag den 2. - mandag den 10. juni 2024

2024

Prolog

Det er ved at være længe siden, at jeg/vi har været på ferie. Pludselig dumpede der en invitation ind fra Anette & Jørn. De havde lejet en lejlighed i Grasmere i Lake District og der var ekstra plads.

Marie og jeg takkede i første omgang nej, for der var jo ligesom en pub, der skulle passes. Men da der endte med at være et enkeltværelse ledig, spurgte jeg Marie, om det var OK, at jeg tog med på turen. Det synes hun var en god ide…

Jeg må sige, at det nok er en af de ferier, jeg har glædet mig mest til. Vi har haft travlt på pubben i år og jeg havde ærlig talt behov for at trække stikket lidt. Det er jeg sikker på, at Marie også har, så når jeg kommer hjem efter denne uge, så må det være Maries tur!

Ud over Anette & Jørn, har Jytte & Jan også tjekket ind på turen, så vi var 5 forventningsfulde mennesker, der tog på tur.

Min kuffert var pakket flere dage før afrejsen fordi jeg vidste, at fredag og lørdag ville blive meget travle på pubben. Fredag satte vi omsætningsrekort i forbindelse med Sommerrock i Fredericia og lørdag afholdt vi Øltræf i Gothersgade Syd - også meg pænt mange mennesker og rekort i antal solgte poletter.

søndag den 2. juni 2024
Fra Fredericia til Grasmere
mandag den 3. juni 2024
Rydal
tirsdag den 4. juni 2024
Keswick og rundt om lake Grasmere
onsdag den 5. juni 2024
High Rigg, Low Rigg og Castlerigg Stone Circle
torsdag den 6. juni 2024
Elterwater
fredag den 7. juni 2024
Ambleside
lørdag den 8. juni 2024
Easedale Tarn
søndag den 9. juni 2024
Elterwater og Skelwith Bridge
mandag den 10. juni 2024
Hjemad igen