Tilbage |
Vi nærmede os julen og en af de gode traditioner er, at vi river et par dage ud af den travle
julekalender, for at tage på tur til Tyskland sammen med gamle kolleger fra Bankdata.
Vi var ikke i tvivl, da vi sidste år var i Kiel - årets tur skulle atter gå til Hamburg.
Optakten til turen var lidt hård. Det havde været en travl uge på Brewpubben og dagen før afrejsen
holdt Ølentusiasterne deres årlige julefrokost med tæt på 100 gæster. Samtidig afholdt Pubben
deres julefrokost i baren. En sjov tradition - men det blev sent, så der var kun nogle få timers
søvn - før vi blev hentet af Charlotte og Michael.
Vi nåede til Hamburg sidst på formiddagen og mødtes med Lene og Paul, der var tyvstartet mod Hamburg -
og endda havde fået deres første Glühwein, før vi kom.
Resten af søndagen gik med at vimse rundt på julemarkederne med en enkelt afstikker til Hofbräu
og afsluttende med aftensmad på Kartoffelkeller, forholdsvis tæt på vores hybel.
Vores overnatningssted var en airbnb, en nedlagt shop på et gadehjørne. Fællesrummet var placeret der, hvor selve butikken havde været. Derudover var der 3 forholdsvis små værelser, som dog leverede en fornuftig overnatningsmulighed for os alle. Vi kunne selv lave morgenmad og selve placeringen var uhyre central.
Mandag hyggede vi med morgenmad, før turen gik mod julemarkederne og indkøb. Der skulle købes Birkenstock sandaler og diverse andre småting undervejs.
Frokosten indtog vi på Hofbräu og aftensmaden endte vi med at spise hjemme - i form af brød, pålæg og ost. Lene og jeg har en hang til grünkohl - men i år var der ligesom ingen af os, der havde lyst. For mit vedkommende var det måske fordi vi havde fået grünkohl i Danmark for ganske kort tid siden.
Tirsdag var hjemrejsedag. Efter morgenmad og lettere rengøring, gik turen tilbage mod Danmark. På pubben ventede et sølvbryllup med 70 gæster, så vi måtte hellere komme i god tid, for at sikre at alt var OK efter lørdagens julefrokost...
Tusind tak til Charlotte & Michael - og Lene & Paul for atter en dejlig tur til Tyskland. Vi bliver ældre. Efterhånden kan vi ikke tåle ret mange glühwein - og det bliver oftere uden sjus. Det smager nu heller ikke så ringe...
Tilbage |