Mors drømmekage fra Brovst
(1 bradepande)
Ingredienser:
|
100 |
gram |
margarine |
|
600 |
gram |
sukker |
|
8 |
|
æg |
|
4 |
dl |
mælk |
|
6 |
tsk |
bagepulver |
|
2 |
tsk |
vaniliesukker |
|
500 |
gram |
mel |
|
|
|
|
Fyld: |
250 |
gram |
margarine |
|
200 |
gram |
kokosmel |
|
500 |
gram |
brun farin |
|
1 |
dl |
mælk |
Fremgangsmåde:
- Margarinen smeltes.
Sukker og æg piskes godt sammen.
Det smeltede margarine, sukker/æg, mælk, bagepulver, vaniliesukker og mel
røres sammen til en tykflydende masse.
Hældes ud i en bradepande og sættes i en 160 grader varm ovn i 20 min.
Fyld:
- Margarinen smeltes i en gryde.
Mælken tilsættes.
Brun farin og kokosmel blandes i.
Røres sammen til en ensartet masse.
- Fyldet hældes oven på dejen, når den har bagt i ca.
20 min. - OG har fået en fast form.
Bages yderligere 10 min.
Mor Anni