Brygningen gik stort set efter planen. Jeg fik hældt brun rørsukker i allerede ved mæskningen - det skulle først have været i ved kogningen af urten. For at kompensere for det, tilsatte jeg ekstra 100 gram brun rørsukker ved urtkogningen. Resultatet var en mørk, sød bryg. Jeg kogte urten uden låg på gryderne og resultatet var, at der fordampede en forfærdentlig masse urt. Så enten skal jeg tage mere urt fra eller også skal lågene på igen... Men det bliver en kraftig sag, som jeg tror jeg vil hælde på flasker (dvs. ingen kegs).
Prøvesmagt marts 2012: Nu er denne opskrift ved at finde sit leje. Øllet smager som originalen men det dufter ikke helt så godt som originalen. Det sidste kan jeg dog godt leve med. Jeg skal have prøvet nogle af de andre klonopskrifter på Peculiar Ale af men denne kan jeg sagtens være bekendt.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |