I år skal vi forsøge at lave en god sommerøl, som Marie også vil sætte tænderne i. Det er blevet en helt hjemmebrygget opskrift med et grundigt kig i, hvad der er i huset af malt og humle. Men også med lidt eksperimentering i at sen-humle og tørhumle - men helst uden at få en IPA ud af det, for så står Marie jo af igen!
Prøvesmagt 23. juni: En flot kobberfarvet ale med ikke så meget men flot hvid skum. Øllet er ikke helt klar og gennemsigtigt men fremstår stadig OK. Smagen er ikke særlig kraftig (hvilket er OK til en sommerøl). Men vi nærmer os en konsumvare og alene af den grund bliver denne opskrift ikke fast her. Der anes en smule bitterhed og af den årsag falder den ikke helt i Maries smag...
Hyldeblomsten er med til at give lidt syrlig eftersmag men det skal nok fortage sig, når øllet har stået et par uger.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |