053 Bach's Cider



Facts

Øltype Apple wine Forventet Alc. 0,0 % Brygdato 14 Mar 2015
Volume 25,00 l Målt Alc. 5,0 % Tappedato 04 Apr 2015
Bitterhed 0,0 IBUs Farve 0,0 EBC Pris kr.84,40
Medbryggere Udstyr My Equipment Effektivitet 72,00 %


Malt (samlet vægt: 0,000 kg)



Mæskning (samlet mængde vand til mæskning og sparging: 30,54 l)



Sparging

Fly sparge with 30,54 l water at 22,2 C
Tilsæt vand, så den samlede mængde er 26,00 l
Forventet pre-boil gravity: 1,000 SG

Urt Kogning (samlet kogetid: 0 min.)


Tilsæt evt. vand, så den samlede mængde bliver 25,00 l

Gæring

Fermentation Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
1,0 pkg Nottingham Ale Yeast (White Labs #WLP039) [35,49 ml] Yeast 1 -

Gravity

Forventet OG 1,000 SG Forventet FG 1,000 SG
Målt OG 1,048 SG Målt FG 1,010 SG


14 Mar 2015 - Første gæring (21,00 dage ved 19,4 C)
Primary Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
40,00 kg Æbler (Primary 0,0 mins) Other 2 -

04 Apr 2015 - Anden gæring (0,00 dage ved 19,4 C)
04 Apr 2015 - Evt. Tredje gæring (0,00 dage ved 19,4 C)
04 Apr 2015 - Øllet eftergæres (Bottle with 133,80 g Table Sugar) på flaske (7,00 dage ved 19,4 C)
11 Apr 2015 - Drik og nyd!

Noter



Karakter og smagsnoter

Karakter: 30,0