128 Fullers ESB

Facts

Øltype Strong Bitter Forventet Alc. 0,0 % Brygdato 29 Apr 2018
Volume 19,00 l Målt Alc. 4,7 % Tappedato 13 May 2018
Bitterhed 0,0 IBUs Farve 0,0 EBC Pris kr.0,00
Medbryggere Udstyr Braumeister - BeerSmiths egen Effektivitet 62,00 %


Malt (samlet vægt: 0,000 kg)



Mæskning (samlet mængde vand til mæskning og sparging: 34,84 l)

Mash Steps
Name Description Step Temperature Step Time
Mash In Add 11,83 l of water at 72,8 C 65,6 C 75 min


Sparging

Fly sparge with 23,01 l water at 75,6 C
Tilsæt vand, så den samlede mængde er 30,30 l
Forventet pre-boil gravity: 1,000 SG

Urt Kogning (samlet kogetid: 60 min.)


Tilsæt evt. vand, så den samlede mængde bliver 20,00 l

Whirlpool ingredienser



Gæring

Sekundær gæring


Gravity

Forventet OG 1,000 SG Forventet FG 1,000 SG
Målt OG 1,046 SG Målt FG 1,010 SG


29 Apr 2018 - Første gæring (4,00 dage ved 19,4 C)
03 May 2018 - Anden gæring (10,00 dage ved 19,4 C)
13 May 2018 - Evt. Tredje gæring (7,00 dage ved 18,3 C)
13 May 2018 - Øllet eftergæres (Bottle with 111,76 g Corn Sugar) på flaske (30,00 dage ved 18,3 C)
12 Jun 2018 - Drik og nyd!

Noter

Færdig kit fra Brewolution.
Ca. 5.700 gram: Pale malt, Cara crystal, Amber malt, Special B
Bitterhumle: Target
15 min. Challenger
05 min. Northern Brewer
00 min. East Kent Golding

OG: 1055
44 IBU
25 EBC
5,5 %

Mæsket med 33 liter vand natten over fra kl. 22:20 - 05:20
Til sidst blev der tilsat 1 liter vand, så vandmængden endte på 34 liter ialt.