Kom karrypastaen i en blender.
Tilsæt pressede hvidløg, gurkemeje, saften fra det ingefær og rejepastaen.
Blend, til karrypastaen har en ensartig konsistens og farve.
Tilberedning:
Varm olie i en stor wok.
Steg halvdelen af nudlerne ved høj varme, til nudlerne er gyldne og sprøde.
Læg nudlerne på et stykke køkkenrulle og krydr med salt.
Fjern olien fra wokken bortset fra lidt til videre stegning.
Tilsæt det cremede fedt fra kokosmælken.
Opvarm wokken til høj varme og kog under konstant omrøring, til kokosmælken skiller og begynder at ryge (ca. 2 minutter).
Tilsæt karrypastaen og kog under omrøring, indtil det dufter (ca. 45 sekuner)
Rør kokosmælken i, efterfulgt af hønseboullion og palmesukker.
Tilføj kylling og bring det i kog.
Kog til kyllingen er mør og bouillon er meget smagfuld (ca. 30 minutter).
Rør i retten engang imellem.
Smag til med fiskesauce.
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog de resterende (ubehandlede) nudler al dente (ca. 1 minut).
Hæld vandet fra nudlerne og del nudlerne i forvarmede skåle eller dybe tallerkner.
Top nudler med stykker af kylling.
Fordel bouillon ligeligt.
Top med stegte nudler og server straks med tilbehøret ved siden af.
Tilberedning (karrypasta lavet fra bunden):
Skalotteløg pilles og skæres i kvarte stykker
Citrongræs hakkes i grove stykker
Ingefær skrælles og skæres i tynde skiver
Koriander rod og stilke vaskes og skæres i grove stykker
I en wok varmes lidt olie ved middel varme
Alle ingredienser (A) varmes i wokken i ca. 10 minutter
A køles ned
Salt og A hældes i en morter og stødes til en ensartet masse