Fotoalbum

Klik på billederne for at se mere fra den enkelte begivenhed

29.04.1999 Holland

Foråret er et godt tidspunkt at besøge Holland på, idet blomstermarkerne står i fuldt flor og den 30. april er en national festdag i Holland, så der var nok at se på.

31.05.1999 Louise på besøg hos Vibe og Lasse

16.06.1999 Vibes klasse på Trelde Næs

Den 16. juni var Alex og Vibe med Vibes klasse på Trelde Næs, hvor alle blev klædt ud som indianere. Selvfølgelig skulle der bages snobrød sådan en dag, hvor vejret var helt fantastisk godt.

19.06.1999 Ugletur til Fyn

Den 19. og 20. juni var vi på vores årlige ugletur. Uglerne er en lille selskabsforening, der har eksisteret i over 25 år. I år gik turen til Kerteminde området. Et dejligt stykke af Danmark.

På Ugleturen lykkedes det at få fat i årets første jordbær. De smager allerbedst! Prisen var 25 kr. for en stor bakke. Selvfølgelig købt ved en bod på vejen. ...og selvfølgelig lykkedes det os at finde skidtet til 20 kr. pr. bakke få kilometer senere! Men det kunne nu ikke tage den gode smag.

26.06.1999 Uthens onkel laver mad

Den 26. juni havde vi besøg af Uthens onkel fra København. Han skulle lave mad til os, der havde været i Thailand. Det var en fantastisk oplevelse. Lige som at være tilbage i Thailand. Rigtig lækkert - og også meget krydret mad. Han havde nogle små djævle af chillier, der kunne tage pusten fra enhver.

Dén dag regnede det uafbrudt hele dagen!

13.07.1999 Sommerferie i Nordjylland

Vores sommerferie blev brugt på Danmark og det har vi ikke fortrudt. Vi startede i Nordjylland, hvor vi bl.a. besøgte Skagen og Skagen Museum. Det var meget spændende og vi vil gerne se det igen - uden børn. Alex's forældre stod for tur, da de bor i Frederikshavn. Her fik vi bl.a. lejlighed til at hilse på nogle af Alex's fætre og kusiner fra Hobro-området, som han ikke har set i rigtig mange år.

22.07.1999 På Odense Jernbanemuseum

En enkelt dag i sommerferien tog vi bilen over Lillebæltsbroen og parkerede i Middelfart. Herfra tog vi toget til Odense for at besøge DSB's jernbanemuseum. Det kan godt anbefales!

På billedet sidder Alex, Lasse og Vibe og hygger sig på et mini-tog, der kører rundt på museet.

30.07.1999 Ny legeplads på Rønnebækgårdsvej

En anden af sommerens begivenheder har været at renovere legepladsen på vores vej. Med vores aktive børn har det været oplagt, at vi også deltager i arbejdet og vi har kigget meget på, om vi kunne købe noget færdigt til legepladsen. Men uanset hvad vej vi kiggede, så kostede det for meget, så vi endte med at bygge noget selv. Det blev til et tårn med rutche-baner. Samtidig er der blevet plads til en række andre aktiviteter.

På billedet er Per fra nr. 33 og Alex i gang med at bygge tårnet.

04.08.1999 Vibes første skoledag

Vibe med sin nye skolelærer.

24.08.1999 I hængekøjen

Vi forsøger kreativt at få en hængekøje op i haven. Ikke altid med lige stort held, idet vi reelt ikke har træer, der kan bære kræet. Denne gang måtte flagstangen hjælpe til...

01.09.1999 Portræt af Marie

14.10.1999 Skotland

Efterårsferien er netop overstået og endnu engang har Marie og jeg haft lejlighed til at nyde en lækker lille ferie. Mens Lasse og Vibe drog med Maries forældre på bedsteforældrelejr, tog Marie og jeg en tur til Skotland, sammen med bl.a. et par kolleger fra Bankdata. Turen var dels et besøg på en pengeautomatfabrik men der var også god lejlighed til at se den flotte skotske natur - og selvfølgelig smage whisky.

06.11.1999 Lasse og Vibe i fars og mors seng

26.12.1999 Alex laver opslagstavle med korkpropper

Alex har i flere år samlet på korkpropper med det mål, at få lavet en opslagstavle. I år skulle tavlen så laves. Den blev stor og meget dekorativ.

29.12.1999 I Hannerupskoven efter stormen den 03.12.1999

Hannerupskoven gik heller ikke ram forbi under den store storm i starten af december måned. Det var et lidt kedeligt syn.

31.12.1999 Nytårsaften hos os

Så rundede vi årtusindskiftet og det blev en rigtig fornøjelig aften!

18. december 1999

Julen står for døren og vi glæder os til at skulle holde jul sammen med Maries forældre. Nytårsaften bliver selvfølgelig lidt speciel i år. På Bankdata er alt klar og det er vist kun i teorien, at Alex kan blive kaldt på arbejde. I stedet er der linet op til fest med Alex's forældre, søster Karin og hendes familie samt et par gode venner af huset. Det glæder vi os også til!

24. november 1999

I den forgangne weekend har Marie og jeg været på et weekendophold på Kokkedal Slot i Nordjylland. Det kan virkelig anbefales. Det er rent livseliksir. Vi tror, at et parforhold kræver en god pleje og det skal ikke altid handle om ungerne. En gang imellem skal de stuves af vejen, så de voksne kun skal tænke på sig selv og hinanden. Til sådan et formål er et weekendophold en udmærket investering!

At bo på et slot for en nat er noget specielt. Der kræses omkring dig. På Kokkedal Slot var der vinsmagning lørdag eftermiddag. Det handlede om rumænske vine, som slottets ejere selv importerer. Så blev der serveret eftermiddagskaffe og efter en gåtur i området omkring slottet og en times afslapning, var der dækket op til en yderst fornem middag. Hovedretten var dådyrvildt og det smagte fantastisk! Kaffe og en lille ting dertil. Så listede Marie og jeg i seng. Det vil sige, at vi valgte at springe i vores "normale" tøj igen og gå en måneskinstur i en kold men meget stille aften. Råhyggen bredte sig!

11. november 1999

Så er den sidste gamle dagbog støvet af og lagt på nettet. Den er fra Expo '92 i Sevilla. Ellers kan vi konstatere, at både jul og nytårsaften er ved at være i rammer. Juleaften tilbringer vi sammen med Maries forældre, der forventes at besøge os. Nytårsaften får vi besøg af Alex's søster og hendes familie. Derudover kommer Alex's forældre samt vores gode venner Torben og Bjarne fra Ugleklubben.

4. november 1999

I dag er en af vores gamle dagbøger fra Færøerne kommet med på hjemmesiden.

25. oktober 1999

Nu skal vi til at se frem til en mørk tid, hvor vi så kan glæde os til jul og nytår, der gerne skulle blive noget helt specielt.

6. oktober 1999

Vi kan mærke at vinteren nærmer sig. Det bliver hurtigt koldere og mørkere udenfor, så nu er der tid til indendørssysler. Dermed bliver det også mere legalt at sidde ved computeren. Hjemmesiden har fået en lille ansigtsløftning og bliver nu ajourført med gamle rejsedagbøger, så vi får dem samlet et sted. Du kan derfor allerede nu læse om en tur til Tyrkiet i 1997, men tjek siden med Rejser og læs mere...

14. september 1999

Sommeren går på hæld. Det har været en fantastisk afslutning. Vejret har været perfekt!

Der blev også tid til at besøge Maries familie, der camperede rundt omkring i landet.

I løbet af sommeren har Alex slået sig ned som kogekone! Maries brors kone, Bente, fra Holsted fyldte rundt og Alex tilbød at lave mad til gæsterne. Det blev til 7 retter til ca. 30 gæster. For god ordens skyld startede madlavningen dagen i forvejen og hele festdagen gik også med at lave mad til damefrokosten. Vældigt spændende!

Med sommeren gående på hæld, er Vibe startet i 1A på Bakkeskolen. Hun er meget glad for at gå i fritidsordning og skole og det gør unægteligt tingene noget lettere i dagligdagen.

Lasse fortsætter i børnehaven et år endnu. Han er også meget glad for pladsen. I det hele taget er Lasse en rigtig glad dreng og hans humør smitter af på os alle.

1. juli 1999

Vejrmæssigt ser det lidt skidt ud. Ustadigt vejr og masser af grå skyer. Alligevel kan vi være heldige indimellem.

1. juni 1999

Så ser det ud til, at sommeren er kommet til Danmark. Vi har efterhånden temperaturer, der er til at glæde sig over og når solen er fremme, er det med at nyde den! Marie har bestået et par kurser til Pc-kørekortet og det er hun med rette stolt af! Alex er blevet færdig med sit orientalske madlavningshold. Der var stor afslutning den 18. maj, hvor kursisterne skulle vise deres koner og kærester, hvad de havde lært!

Vi har et enkelt lille byggeprojekt i gang, idet vi er ved at brække en muret skorsten ned. Den bruges ikke mere og er blevet utæt, men sådan en skorsten er en stor mundfuld for sådan en svækling af en kontornusser, så det har taget lidt tid, men i går var den helt væk. Det var værd at fejre!

I dag den 1. juni har Alex 15 års jubilæum på Bankdata. Det blev fejret med rundstykker, basser og en flot gave fra personaleforeningen og afdelingen.

Vi har udvidet og ændret vores e-mail adresser, så vi nu hver især har en adresse. Derudover har vi en fælles familie e-mail.

6. maj 1999

Vi har netop været på en lille uges ferie til Holland.

15. april 1999

Foråret nærmer sig. I påsken havde vi ligesom resten af Danmark nogle dejlige varme dage, hvor vi kunne spise frokost ude under vores besøg hos Alex's forældre i Frederikshavn. Det var bare lækkert!
Marie bruger meget tid foran Pc'en. Hun er ved at tage Pc-kørekortet. Hun lærer en masse men det kniber med at bestå de enkelte moduler. Det tager vi nu meget roligt, for Marie får trods alt en god viden på brugerniveau.
Vi har nu langt om længe fået råd til at købe vores nye senge. Vi fik dem i tirsdags og sov ikke særlig godt i dem! Men det er vel prisen for at gå fra nogle dårlige bløde madrasser og til nogle supergode. Vi venter os meget af dem...

6. januar 1999

Julen er overstået og vi kom også godt ind i det nye år. Alex har arbejdet meget med materialet fra vores Thailandstur. Resultatet kan bl.a. ses på hjemmesiden (vores dagbog). Nyeste (og sidste) resultat er en multimedie-cd, hvor vi alle fortæller om turen mens der vises billeder. På Cd'en ligger også hele dagbogen.