Thailand - lørdag den 04. - lørdag den 18. marts 2006

Prolog

Tilbage

Far og mor havde bestilt en charterrejse til Thailand med Tyrkiet Eksperten. Jeg øjnede chancen for at få 14 dage sammen med dem og resten af min familie gik med til, at jeg rykkede 14 dage ud af min kalender og tog alene afsted sammen med far og mor.

Det var første gang jeg skulle på rejse med mit digitale spejlreflekskamera og jeg må erkende, at jeg blev lidt skuffet over resultatet. Der er utrolig mange billeder, der er blevet sorteret fra, fordi kameraet har fokuseret forkert. Ofte på grund af fejlbetjening og jeg har lært af det, at der skal nøje kontrol af indstillingerne på kameraet forud for hver optagelse og en grundig kontrol af de billeder, der bliver taget. Alle billeder ser jo godt ud på en 1,8 tommers skærm bag på kameraet men når der zoomes ind, for at kontrollere, så er det en anden sag.

Det var også første gang jeg skrev dagbog direkte på min PDA. Det var en udemærket måde at gøre det på. Det tager lidt tid at skrive undervejs, men der skal jo være afslappende stunder på enhver ferie og så er det en glimrende syssel at nedfælde sine mange oplevelser i en dagbog.

Den kan du jo læse ved at klikke på hvert af billederne. Så dukker dagbogen for den bestemte dag op sammen med alle de billeder, der kom igennem kvalitetskontrollen. Og min far sidder sikkert i Frederikshavn og griner fordi hans lille digitalkamera til under 2000 kr. fra Aldi godt kan være med nogle steder...

Bedste råd til dig, der er på vej til Thailand med Tyrkiet-Eksperten:

 • Er du bekymret for at rejse med Tyrkiet-Eksperten så lad være. Vi havde en fin oplevelse ud af det. Mindre forsinkelser kan altid forekomme. Der har været en del kritik på internettet men det jeg har fundet, har været et par år gammel og det kunne jo være, at de har taget ved lære, ikke?
 • Det kan virkelig betale sig at købe drikkevarer til flyveturen med hjemmefra eller i lufthavnen. Alene vandet - en flaske Vittel - koster 15 kr. i flyet. Køb evt. en six-pack med Turborg dåseøl i lufthavnen.
 • Køb dine udflugter i hotellets reception eller hos en af de mange tur-arrangører. Find en, du føler du har tillid til. Husk at prutte om prisen.
 • Et godt bud på en tur til James Bond Island er med Sim's Tour. Så undgår du den store mængde turister og får det foto af den berømte klippe i bedste belysning.
 • Sørg for at opleve noget men sørg også for at få slappet af, så der er tid til at fordøje indtrykkene
 • Vores bedste bud på en god steak er den mexicanske restaurant El Chico.
 • Sørg for at have god tid i Phuket lufthavn. Det tager lang tid at slippe igennem paskontrollen.
  Husk at proviantere drikkevarer, inden du går ombord i flyet…
   

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!lørdag den 4. marts 2006
Afrejse

 

søndag den 5. marts 2006
Rejsen til Phuket

 

mandag den 6. marts 2006
Første besøg på Patong Beach

 

tirsdag den 7. marts 2006
Simons Cabaret

 

onsdag den 8. marts 2006
Besøg i Phuket, Kata og Karon

 

torsdag den 9. marts 2006
Lokal thai restaurant

 

fredag den 10. marts 2006
Til Phi Phi

 

lørdag den 11. marts 2006
Fra Phi Phi

 

søndag den 12. marts 2006
Phang Gna og James Bond Island

 

mandag den 13. marts 2006
Strand og massage

 

tirsdag den 14. marts 2006
Taxatur på Phuket

 

onsdag den 15. marts 2006
Coconut Village

 

torsdag den 16. marts 2006
Strand og pizza Roma

 

fredag den 17. marts 2006
Happy hour og El Chico

 

lørdag den 18. marts 2006
Omkring hotellet og hjemrejse