Tilbage

Klik på billederne for at se mere fra den enkelte begivenhed

04 - 18.03.2006 Thailand

I marts måned rejste Alex med sine forældre til Thailand i 2 uger. De nød varmen og den venlige stemning i Thailand med udgangspunkt i Phuket og en enkelt afstikker til Phi Phi øerne. Feriens højdepunkt var nok en tur til James Bond Island ? en sælsom klippeø, der har været brugt i en ældre James Bond film.

Se billeder og læs den omfattende dagbog fra turen.

Står du for at skulle til Phuket (Patong), er der måske en række gode tips at hente.

08.04.2006 Farvel til Figo

Vi må erkende, at det at have hund ikke passer helt til vores familie. Der er en del arbejde med at have en langhåret hund og lysten til at motionere hunden var ikke til stede hos alle, så vi valgte i går at sætte Figo til salg i Den Blå Avis. Allerede i dag til middag blev Figo så hentet af en familie fra Assens og vi er sikker på, at Figo får en god tilværelse i Assens. Vi nåede at have ham i et år.

06.05.2006 Vibes konfirmation

Vibe blev konfirmeret i Erritsø Kirke og festen blev holdt på Fredericia-Middelfart Teknisk Skole. En superdag for alle med godt vejr og glade mennesker. Maries brødre gjorde en kæmpeindsats, for at Knud kunne komme på besøg fra Sønderborg Sygehus. Brødrene hentede ham og bragte ham.

23.05.2006 Knud hjemme i Vojens

Maries far blev syg i foråret 2006 og det gik stærkt ned af bakke for ham. Den sidste tid fik han lov til at være hjemme i huset hos Ella og han døde en god måned efter dette billede blev taget.

Juni 2006

I juni måned var vi med til at fejre, at Bankdata blev 40 år. I den forbindelse var alle ansatte og deres ?påhæng? inviteret med særtog til København til stor fest i Cirkusbygningen og overnatning i staden. I samme måned var vi også på den (efterhånden) traditionsrige tur med Gitte og Hans til Kløften musikfestival i Haderslev. Det er en rigtig hyggelig festival uden alt for mange mennesker.

09 - 27.07.2006 Nordkapp

Sommerferien gik i år til Nordkapp. Marie har længe ønsket at holde ferie i en autocamper, og det fik hun lejlighed til. Sammen med vores gode ven Torben, der godt turde bo i autocamper i 3 uger med vores familie, krydsede vi simpelthen op gennem Norge, for at få mest muligt ud af den utrolig flotte natur.

Desværre var vejret ikke perfekt. Mens man i Danmark oplevede hedebølge og høje temperaturer, havde vi i 2 uger mest gråvejr og regn. Det kulminerede på Nordkapp, hvor det blæste og var tåget, så vi ikke kunne se en hånd for os. Heldigvis skulle vi kun køre et par timer ned mod det nordlige Sverige, før vi nåede sommeren og badevejret.

August 2006

Midt i august drog Marie med sin veninde Inge en weekend på messe i København. Inge sælger mange spændende ting fra gården syd for Gl. Ry og messen i Fredensborg er efterhånden blevet en fast årlig tur for de 2.

19.08.2006 Pink Floyd Project - The Wall i Fredericia

Sommerens store musikalske begivenhed i Fredericia var ubetinget Pink Floyd Projects opførelse af The Wall. Super show og tro mod Pink Floyds musik helt ned til mindste detalje!

26.08.2006 Ugletur til oldtidscenter i Hjemsted

Årets ugletur gik til Arrild Feriecenter, hvor vi hyggede os en weekend og det blev til et besøg i Oldtidscentret i Hjemsted, hvorfra dette billede er taget - af en pige, der sidder og syr læderting.

30.08.2006 Vibe 14 år

Ja, så blev bettepigen sørme 14 år. Uha, som tiden dog går!

06.10.2006 Weekendtur i spejderhytte ved Hjartbro

Den årlige weekendtur med Maries familie bragte os til deres hjemegen - nærmere bestemt ca. 4 km. fra deres gård i Bevtoft.

Her fejrede vi bl.a. Lasses 13 års fødselsdag og der blev taget over 2.000 billeder af børn og voksne, så der var mange fine portrætfotos at vælge imellem.

17.10.2006 Tur til Skagen

I efterårsferien drog Vibe på bedsteforældrelejr med hendes kusiner, Lasse tog med vi andre til Frederikshavn. Her efterlod vi ham hos Anni og Jens mens vi tog et par dage til Skagen - med 2 cykler bag på bilen. Første dag gik på cykel til Den Tilsandede Kirke.

18.10.2006 Tur til Skagen

Dag 2 i Skagen gik først på fiskeriauktion, dernæst besøg på Skagens Museum, Michael og Anna Anchers hus og Saxildgård. Efter et godt stjerneskud på Bodilles Kro - og vi havde tømt vores lommer hos slagter Munch, gik turen på cykel til Grenen i blæsevejr.

19.10.2006 Vandretur i Ålbæk Klitplantage

Efter et par dage i Skagen, vendte vi bilen mod syd og gjorde et stop i Ålbæk, for at gå en afmærket tur i klitplantagen. Det er virkelig et besøg værd.

I Alex?s familie forsøger vi også at samle familien til en årlig weekendtur. I år gik det ikke så godt på grund af Jens?s tilstand, så i stedet blev vi i efterårsferien samlet hos Brian og Jette i forbindelse med Jettes fødselsdag. Og uha uha, hvor kan de da fortsat feste i det nordjyske!

27.10.2006

I slutningen af oktober skiftede Alex hest på Bankdata. Hans afdeling blev delt ud på 3 andre afdelinger og Alex takkede nej til en ny afdeling med over 20 medarbejdere. I stedet valgte han at fokusere på personale-siden, idet han i dag har titel af uddannelses-konsulent. Opgaverne består bl.a. i at arrangere kurser for kollegerne og være en aktiv medspiller ved ansættelse af nye medarbejdere. Bankdata vokser vildt i øjeblikket og alene det sidste år er der kommet mere end 100 nye kolleger til.

28.10.2006 Portrætfotos af Trine og Tobias

Bente og Jens Peters børn blev fotograferet i vores intermistiske studie i stuen.

November 2006

På Teknisk Skole er der også meget travlt. Marie bruger meget energi på at holde samling på tropperne i køkkenet. Det giver en del ekstratimer på solen men det betyder meget for hende, så det kan vi sagtens leve med (Alex plejer at sige, at ?så har vi andre fri?

I november måned gik vi helt agurk og ryddede vores arbejdsværelse for alt, malede, hvidtede loft og lagde trægulv ind. Det blev flot ? selv om Alex havde svært ved at slippe de over 25 år gamle reoler, han havde med sig fra Aalborg?

I slutningen af november arrangerede Marie en tur til København for hendes gamle arbejdskolleger på Øster Elkjær. Det var en rigtig spændende dag med strøgtur, vagtparade ved Amalienborg, frokost på D?Angleterre og tur i Tivoli.

10.12.2006 Den gamle By i Århus med Gitte og Hans

24.12.2006 Juleaften i Frederikshavn

Juleaften gik i år til Frederikshavn, hvor vi havde en dejlig aften hos Alex's forældre. Lasse og Vibe tog opvasken HELT uden at være opfordret og udpakning af gaver tog MEEGEET lang tid!

31.12.2006 Nytårsaften med Gitte og Hans

Nytårsaften blev fejret hos os. Vores børn er ved at være så store, at de gerne vil være sammen med venner nytårsaften, så vi havde inviteret Gitte og Hans til en hyggelig aften med masser af god mad og vin - og kun lidt fotografering...

Gennem en stor del af året har vi haft madlavningsaften hos os hver 2. onsdag. Her mødes vi med Torben, Bjarne, Grethe, Bente, Randi og Uthen og hygger os med god mad ? og lidt fodbold, hvis det kan hittes på TV. Det er aftener, som vi sætter stor pris på.

Så meget om vores oplevelser i årets løb. Hvis vi skal give vores egen familie en karakter for året 2006, så må det blive på det jævne. Vi kan god mærke, at vi har teenagere i huset ? på godt og ondt. Det meste af tiden går det godt, men vi har ind imellem udfordringer, der sætter os grå hår i hovedet. Når alt kommer til alt, så kan vi dog mærke, at vores børn er gjort af noget solidt stof ? og det glæder vi os over, når tingene engang imellem brænder på.

Hvad bringer 2007?

Ja det kender vi heldigvis ikke svaret på men vi håber, at vi bliver forskånet for sygdom og elendighed. Vi ser nemlig frem til et år, hvor vi atter kan sætte nogle mærker ind på bogen med de gode oplevelser!