New York (med Gitte og Hans) - mandag den 17. - mandag den 24. marts 2008

Prolog

Tilbage

Hvad bringer os til New York? Der er ingen af os, der har byen eller for den sags skyld USA stående højt på ønskelisten over steder, vi gerne vil besøge. Men alligevel blev vi lidt interesseret, da vores gode venner Gitte og Hans fra Kolding fortalte, at de ville fejre Hans's runde fødselsdag med en tur til "The Big Apple". Det vil vi da gerne med til, udbrød vi - og sådan blev det.

For en gang skyld ville vi tage af sted uden vores børn - og det vakte jo ikke stor glæde i den yngre generation. Især ikke hos Vibe, der med sit shopping-gen følte det som om vi havde taget en pilgrimstur til Mekka fra hende.

Hun fik lov at være alene hjemme, da hun skulle passe sit job i bagerforretningen hen over påsken. Arbejdet blev dog noget forpurret, da hun forstuvede armen i ugen før vores afrejse... Lasse tog en tur "på landet" hos Inge og Daniel, så de 2 "kamphaner" ikke skulle dele om at regere i residensen.

Som en sidste forberedelse til turen havde mine kolleger Jørgen og Annette inviteret på aftensmad og en snak om New York. Annette havde nemlig været der i september måned sidste år, så der var gode tips at hente. Vi noterede lystigt og gik efterfølgende hjem, for at få checket de sidste ting på internettet. Så var vi klar!

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!mandag den 17. marts 2008
Rejsen til New York

 

tirsdag den 18. marts 2008
Ground Zero, Time Square og Mariott Hotel med the View

 

onsdag den 19. marts 2008
Grand Central, Rockefeller center, MOMA og en dårlig fotohandler

 

torsdag den 20. marts 2008
Shopping hos Macy's, Central Park, Brooklyn Bridge og B. B. King

 

fredag den 21. marts 2008
Empire State Building, Staten Island, Hetiron Building og Rockefeller Center

 

lørdag den 22. marts 2008
Rosewelt Island, Mary Poppins og natmad på sengen

 

søndag den 23. marts 2008
De sidste indkøb og hjem fra New York

 

mandag den 24. marts 2008
Hjemme igen