Tilbage

Klik på billederne for at se mere fra den enkelte begivenhed

17. - 24.03.2008 New York

Vores gode ven Hans fra Kolding fyldte rundt. Han ville ikke invitere til nogen fest, men forsøgte at gemme sig på en rejse til New York. Det accepterede vi ikke. Vi ville med, så vi inviterede os selv!

18.04.2008 Trines konfirmation

Maries bror, Jens Peter, var først med årets konfirmation, idet Trine stod for skud i Holsted.

03.05.2008 Lasses konfirmation

Så blev det Lasses tur til at blive konfirmeret. Vejret var rigtig flot og både voksne og børn havde en dejlig dag. Klassen var delt til blå mandag, idet nogle ville til København og shoppe. Lasse tilhørte en gruppe, der tog til Århus, for at køre gocart og besøge Tivoli Friheden. Også denne dag var der et superflot vejr.

04.05.2008 Annies og Rikkes konfirmation

Der blev ikke tid til at hvile sig meget oven på Lasses konfirmation, for dagen efter var det Maries 2. bror, der holdt konfirmation i Hunderup Kirke (ved Bramming). Det var tvillingerne Annie og Rikke, der blev konfirmeret.

28.06 - 22.07.2008 Mexico

Så blev det endelig tiden, hvor Vibe skulle have sin konfirmationsgave fra forældrene. En tur til en del af verden, vi endnu ikke havde besøgt: Mexico!
Læs dagbogen og se billederne...

07.08.2008 Gitte og Hans

Vores venner fra Kolding ville gerne foreviges, så jeg rullede mit lille intermistise studie frem...

15. - 17.08.2008 Ugletur til Tranum Strand

Årets ugletur gik til Tranum Strand og vi var meget heldige med vejret.

17.08.2008 Vibe starter på efterskole

Så blev det dagen, hvor Vibe flyttede til Nørre Åby, for at starte på efterskole. Det glædede hun sig meget til.

11. - 12.10.2008 Weekendtur med Gitte og Hans til Mandø og Ribe

Sidste års julegave til os alle 4 var en tur på hotel Dagmar i Ribe med god mad og vine. Lørdag var der en tur til Mandø indlagt.

16.12.2008 Vores første gåtur med Fredericia Fodslaw

Vi har meldt os ind i Fredericia Fodslaw, for at få lidt motion (vi har faktisk også meldt os til halvmarathon, men det er jo en anden historie). Egentlig er vi først meldt til fra januar 2009, men vi fik alligevel lov til at deltage i en tur i december, hvor vi gik fra et spejderhus på Skovvej ind til byens gågader og tilbage igen. Bagefter serverede foreningen en omgang glühwine og æbleskiver.

31.12.2008 Nanna og Vibe springer ind i det nye år

Nytårsaften blev næsten holdt ligesom sidste år. I år havde vi sendt Lasse over til hans fætter Tobias i Holsted, så Vibe, Marie og jeg hyggede os med god mad, hvorefter Vibe tog på turne med vennerne. Kl. 24 vendte hun tilbage sammen med Nanna, så de kunne springe behørigt ind i det nye år.