England - torsdag den 25. juni - torsdag den 09. juli 2009

Prolog

Tilbage

Hvad får mig til at tage på herretur med 3 gode venner i 14 dage af sommerferien med 15 kg. på ryggen, oksende op og ned af bjerge i England? Jo, for de har skam bjerge i England. Det vidste du bare ikke vel?

Svaret på spørgsmålet er, at der var lagt i kakkelovnen til en rigtig god tur i venners lag. Marie sagde god for, at jeg kunne tage af sted alene i 14 dage ? mod, at hun så kan tage til Grønland senere?

Mine rejsefæller er garvede Lake District kendere. De vidste, hvad de talte om, da de fik mig overtalt til at tage med på turen. De havde endda lovet mig 14 dage i pisseregnvejr. Det kunne de (heldigvis) ikke holde. Lake District viste sig fra sin allerbedste side!

Jan Refsing, min gode ven gennem 25 år lagde et kæmpe arbejde i tilrettelæggelsen af turen. Vi fik med jævne mellemrum Power Points med de enkelte dage, efterhånden som han havde booket overnatning, fået styr på hvilke ruter, vi skulle gå ? samt ikke mindst hvilke pubber, vi ville komme omkring. Intet var overladt til tilfældighederne.

Med på turen skulle min kollega og også gode ven gennem snart 25 år (han startede faktisk med at være min bankrådgiver i Sparekassen Sydjylland), Jørn G. Pedersen. Han påstår stadig, at det var ham, der lærte mig the blues? Det skal nok passe, hvis man da kan kalde Nine Below Zero for blues :)

Sidste deltager på turen var Michael Vesterhede. En af Jørn og Jans gode golfvenner. Han blev desværre syg og måtte melde afbud på grund af en hjerteoperation. Heldigvis nåede han godt igennem operationen.

Så vi endte med at blive 3 gutter, der møjsommeligt havde pakket vores rygsække. Der skulle helst ikke være et gram for meget i og Jan havde anbefalet mig at veje alt, hvad jeg kom i sækken. Der er altså stor forskel på, om man skal gå med 10 kg. eller 20 kg. på ryggen i 14 dage.

Læs mere om turen, ved at klikke på billederne under de enkelte dage nedenfor. God fornøjelse!torsdag den 25. juni 2009
Fra Fredericia til Windermere

 

fredag den 26. juni 2009
Fra Windermere til Hawkshead

 

lørdag den 27. juni 2009
Fra Hawkshead til Elterwater

 

søndag den 28. juni 2009
Fra Elterwater til Rosthwaite

 

mandag den 29. juni 2009
Fra Rosthwaite til Wasdale Head

 

tirsdag den 30. juni 2009
Scafell Pike

 

onsdag den 1. juli 2009
Fra Wasdale Head til Black Sail

 

torsdag den 2. juli 2009
Fra Black Sail til Loweswater

 

fredag den 3. juli 2009
Fra Loweswater til Keswick

 

lørdag den 4. juli 2009
Fra Keswick til Borrowdale

 

søndag den 5. juli 2009
Fra Borrowdale til Grasmere

 

mandag den 6. juli 2009
Fra Grasmere til Patterdale

 

tirsdag den 7. juli 2009
Ullswater

 

onsdag den 8. juli 2009
Fra Patterdale til Windermere

 

torsdag den 9. juli 2009
Fra Windermere til Fredericia