Tilbage

Klik på billederne for at se mere fra den enkelte begivenhed

21.01.2009 Aftenbesøg på Erhvervsarkivet i Århus

Trekantområdets Slægtshistoriske forening havde arrangeret et besøg på Erhvervsarkivet i Århus og selv om vi ikke har fundet aner i Århus, så kunne det jo være, at der var noget interessant at hente. Og så er et en meget flot bygning...

05. - 08.03.2009 Voksentur til Rom

Vi har flere gange talt om, at vi må en tur til Rom og Marie kom – sådan lidt henkastet – til at gentage ønsket dagen før hendes fødselsdag – sådan lige inden hun gik i seng. Det kan være svært at finde gaven til konen, der har alt (og verdens bedste ægtemand selvfølgelig), så jeg skyndte mig at bestille. Det tog under 10 minutter, så var der bestilt hotel og flybilletter til en forlænget weekend i Rom. Kun for os 2 gamle.

08. - 12.04.2009 Bustur til Holland

Vi har været i Holland et par gange før men en forårstur til Keukenhof kan vi bare ikke få nok af. Og at se marker af tulipanplanter i de klareste farver drager også. Farverne gør et eller andet ved øjnene, så vi måtte afsted igen. Denne gang valgte vi at tage med Aaby Rejser i bus - sammen med Joan og Ruddy, der begge er arbejdskolleger til Marie.

02.05.2009 Marie løber Lillebælt Halvmarathon

Marie har gennemført en halvmarathon. Det er en flot præstation og vi var begge stolte over resultatet.

08.05.2009 Jean Michel Jarre live i Århus

Jean Michel Jarre gav koncert i NRGI-arena i Århus. En "Greatest Hits" turne, hvor den fik på alle tangenter med musik og laserlys. Det var flot, men skal jeg være ærlig må jeg siger, at nu har jeg oplevet ham 5 gange og nu behøver jeg ikke bruge penge på flere koncerter med ham. Jeg kan godt lide musikken, men jeg vil ikke betale op til 900 kr. for en billet mere.

09. - 10.05.2009 Vandretur fra Ry til Silkeborg med Jørn og Jan

Som opvarmning til vores 14-dags vandretur i England senere på året, tog Jørn, Jan og jeg på en vandretur i det midtjyske. Godt guidet af Jan, der kendte området, som sin egen bukselomme. Den første dag forslæbte vi os fra Ry til Himmelbjerget med øl og mad. Dette fortærede vi ved en afsidesliggende plads inde i en skov - i fred og ro for andre. Dagen efter fortsatte vi turen til Silkeborg. Vejret var stort set perfekt og naturen viste sig fra sin allerbedste side.

25.06 - 09.07.2009 Vandretur i Lake District, England

Alex brugte 14 dage af sommerferien på at tage på vandretur sammen med 2 gode venner i en af Englands smukkeste områder: Lake District. Det blev en enestående tur!

30.08.2009 Vibes 17 års fødselsdag

01.09.2009 Alex får en stor hverdagssteak

Vi har mange gode stunder omkring middagsbordet og engang imellem ændres en hverdagsret til et festligt måltid. Således også denne dag, hvor der var store steaks til alle. Uhmmm!

16. - 21.09.2009 Rundtur i Skotland

Dorthe, Lone og Marie fejrede 25 års jubilæum for deres uddannelse med en rundtur i Skotland. Heldigvis sammen med deres respektive partnere. Turen gik via Edinburgh, Glasgow, Fort William, Inverness og retur til Edinburgh.