Tilbage

Klik på billederne for at se mere fra den enkelte begivenhed

20.03.2016 Polen

Påskeferie i Krakow, Polen hos en flok søde og meget gæstfrie polske venner

01.05.2016 Holland og Belgien

På tur med Ølentusiasterne til Gent i Belgien - med en smuttur omkring Holland.

11.06.2016 Lille Øllets Dag hos Pia og Tex

Årets store begivenhed for Bach Bryg er at deltage i den årlige Lille Øllets Dag, hvor Ølentusiasterne kommer på besøg og smager.

18.06.2016 Familien Bach samlet i Skallerup Klit

Mor og far havde inviteret til familieweekend i Skallerup Klit.

20.07.2016 Bruce Springsteen i Horsens

Bruce kom til byen (Horsens) og Jan, Jørn og Alex var med til en super koncert. Den gamle kan endnu. 3 1/2 times nonstop koncert spillede han!

08.08.2016 Tur til København, for at se Dirty Dancing i Operaen

Marie havde fået en billet til Dirty Dancing i Operaen og vi udvidede det til en 3-dags tur til staden, hvor vi fik trasket byen tyndt og set en masse spændende steder. Bl.a. blev vi inviteret til en rundtur på Aveny teatret af ejeren. Det var noget af en bonus!

13.08.2016 På camping med Joan og Ruddy i Hvide Sande

Joan og Ruddys campingvogn skulle luftes og vi fulgte med dem på weekendtur til Hvide Sande. Et godt kapitel i, hvad hygge er for noget :)

14.08.2016 Sommerferie i Thy Nationalpark og Sæby

Årets sommerferie tur gik mod nordvest. Thy Nationalpark måtte besøges og vejret var med os på hele turen. Vi fik gået nogle flotte ture i den dejlige natur og vi fik besøgt nogle af de byer, der vist går under kategorien udkantsdanmark. Vi nåede også på bryggerimuseum i Fjerritslev. Efter en enkelt overnatning hos søster Karin i Fårup, tog vi videre op til Sæby, hvor vi nød nogle fantastisk dejlige dage.

25.08.2016 Alex på kursus i København

Alex kortede sommerferien af, for at deltage i et kursus i København torsdag - fredag i den sidste uge af august. Vejret var fantastisk og traveskoene var med. Pludselig stod han ved foden af Vor Frelser Kirke og chancen for at komme helt op i spiret skulle ikke forpasses. Imponerende som trappen snor sig op og bliver smallere og smallere. På toppen var der en super udsigt over København.